Freestyle-hiihto talviolympialaisissa

09-02-2022

Kanssa #GuAilingn jännittävä voitto #freestyleskiing alusta, Kiina on lisännyt #talviolympialaiset kultamitalin kolmeen.

8. helmikuuta asti Kiinan delegaatio ja Saksan delegaatio voittivat molemmat 3 kulta- ja 2 hopeamitalia ja sijoittuivat yhdessä kolmanneksi kultamitalissa.

Ruotsi oli listan kärjessä neljällä kullalla, yhdellä hopealla ja yhdellä pronssilla, kun taas Hollanti sijoittui toiseksi kolmella kullalla, kolmella hopealla ja yhdellä pronssilla.

#GuAiling, 18-vuotias sekarotuinen tyttö, osoitti voimansa ja suosionsa kilpailussa, joka keräsi kymmeniä kuumia hakuja.

Gu, joka sijoittui kolmanneksi kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen #freestyle ison hypyn finaalissa ja varmisti mitalista ennen viimeistä juoksuaan, käytti rohkeasti vaikeaa rutiinia, jota hän ei ollut koskaan käyttänyt kilpailussa (1620 asteen kierre) saadakseen 94,50 pistettä, korkeimman pistemäärän yhdessä juoksussa. Hän sijoittui palkintokorokkeelle yhteensä 188,25 pisteellä.

Tämä on Kiinan urheiluvaltuuskunnalle kolmas kultamitali tässä #Talviolympialaiset, ja se on kultamitali, joka on muuttanut monia historiaa. Se on ensimmäinen kultamitali #GuAilinguran talviolympialaisissa ja Kiinan naisten mogulien ensimmäisen kultamitalin #Talviolympialaiset.

Sports backpacks

USL on ammattimainen laukkujen valmistaja erityisesti urheilullinen reppu, kannettavan tietokoneen reppu,kassi,kylmempiä lounaspussejajamerimiessäkki joka sijaitsee Quanzhou Cityssä Kiinassa lähellä Xiamenin satamaa;

Tehtaamme perustettiin vuonna 2002, jolla on noin 20 vuoden kokemus teollisuudesta;

Olemme työskennelleet monien tunnettujen tuotemerkkien kanssa, kuten Converse, Fila, Umbro, Kappa, Lotto, Ecko, Nautica ja Ellesse;

Meillä on myös epäsuoraa yhteistyötä monien kiinnikkeiden kanssa Euroopassa, kuten ASDA, JD Sport, Zalando, B+B, Leclerc, Auchan, TK Maxx, ASOS..ect

Tehtaamme on sekä Niken että BSCI:n auditoima.

Hanki uusin hinta? Me vastaamme mahdollisimman pian (12 tunnin kuluessa)